Vitrage op maat maken

Vitrage op maat maken

Wilt u een vitrage op maat maken en laten bevestigen? Eclips Raamdecoratie is de vitrage specialist in de regio Nijmegen & Wijchen. Onze vitrages zijn van de beste materialen. Samen met ons vakmanschap levert dit een topresultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Vitrages worden ook wel glasgordijnen genoemd. Dit komt omdat vitrage zo dicht mogelijk op het glas hangt. Vitrage is een onbetwiste klassieker en nog altijd erg populair. En terecht: de transparante stof zorgt namelijk voor veel lichtinval en voldoende privacy. Naar buiten kijken is goed mogelijk met vitrage, maar naar binnen kijken is lastiger.

Vitrage wordt ook vaak gebruikt in combinatie met het ‘oergordijn’, oftewel het overgordijn. Deze is ideaal als de privacy belangrijker is dan lichtinval, bijvoorbeeld als het donker is. Op die manier kan de mate van privacy worden bepaald. Bovendien geeft dit diepte en variatie in uw interieur. Een dergelijke combinatie kan een echte blikvanger worden in uw interieur en ook geheel aansluiten op deze. Wij kunnen u hierin inspireren, adviseren en zeker ook verrassen!

 

Vrijblijvend advies en inspiratie 

Welke vitrage u ook wenst: kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons centraal en zijn kernwaardes. Zo komen wij bij u op bezoek om u van advies en inspiratie te voorzien. U hoeft bij ons dus niet in een showroom te komen en iets uit te zoeken. Uw wensen, daar draait het om. Al zullen we u ook proberen te verrassen voor een resultaat waar u zelf nog niet aan gedacht had.

Bij ons kunt u overigens ook andere soorten gordijnen en raamdecoratie:

Zie voor het complete assortiment het hoofdmenu bovenin. Wij kunnen uw complete woning dus voorzien van raamdecoratie die volledig past bij uw interieur en stijl. Ideaal als u bijvoorbeeld een nieuwbouw woning heeft gekocht of als u een woning compleet heeft verbouwd. Wij kunnen voor uw specifieke situatie een plan maken waarbij we voor ieder raam de beste oplossing qua lichtwering en privacy kunnen opstellen.

 

Contact 

Voor vitrage gordijnen op maat in de regio Nijmegen zit u hier dus goed. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken? Neem dan contact op met mij:

Twan Martens

 06-2268-2729

info@eclipsraamdecoratie.nl

    Wij bellen u graag op!
    Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!