Vouwgordijnen

VOUWGORDIJNEN

Het voordeel van een vouwgordijn is dat je zelf de mate van lichtinval kunt bepalen. De keuze in stofdikte en mate van transparantie zorgen voor meer of juist minder verduistering in bijvoorbeeld woonkamer, keuken of slaapkamer.

Wat zijn de voordelen van vouwgordijnen:

  • Goed te combineren met overgordijnen
  • Functioneel en decoratief
  • Standaard geleverd met kindveilige bediening
  • Grote keuze aan afwerkingen mogelijk
  • Ruim aanbod in effen en structuur stoffen
  • Leverbaar met verduisterende voering

Advies op maat bij jou thuis

Raamdecoratie is iets heel persoonlijks. En het is soms best lastig om de juiste keuze te maken. Eclips helpt je graag om voor jouw woonsituatie de best passende oplossing te vinden. Eclips observeert, inspireert en adviseert, want daar zijn we goed in. Vrijblijvend een afspraak maken? Mail naar info@eclipsraamdecoratie.nl 

zonnelux-vouwgordijn-woonkamer
zonnelux-vouwgordijn-woonkamer5

Modellen

De vouwgordijnen kunnen geleverd worden in 6 verschillende modellen. Met of zonder baleinen, of met tunnels aan voor-of achterzijde. Dit is afhankelijk van het model.

vouwgordijn zonnelux
zonnelux-vouwgordijn top-down

Speciale uitvoeringen

Er kunnen speciale modellen geleverd worden voor een erker en het populaire zogenaamde top-down vouwgordijn. Tevens is het mogelijk het vouwgordijn te verfraaien met een contrasterende boord.

zonnelux-vouwgordijn-sfeer-ketting
zonnelux-vouwgordijn ketting

Bediening

Het vouwgordijn heeft een kettingbediening die achter de stof is gemonteerd. Deze wordt standaard geleverd in de kleur wit. Het profiel en de ketting zijn ook verkrijgbaar in aluminium (mat), zwart, creme, donkerbruin en RVS (glans).

zonnelux vg kleur
zonnelux-vouwgordijn-detail1

Kleuren

Wij bieden u een sfeervolle collectie vouwgordijnen. Deze is vooral samengesteld uit kamerhoge stoffen, met polyester garen. Om zo een goede kleurechtheid te krijgen en houden. Er is een groot aanbod qua uni stoffen en structuur stoffen.  De vouwgordijnen worden op maat gemaakt, om zo een perfect resultaat te kunnen leveren dat op uw wensen is afgestemd.

zonnelux-vouwgordijn met overgordijnen
zonnelux-vouwgordijn-slaapkamer2

Transparantie graden

De transparante stoffen zijn goed te combineren met overgordijnen. Om zo alles perfect op elkaar af te stemmen. Ook kunnen onze vouwgordijnen gevoerd worden. Zodat ze bijvoorbeeld ook zeer geschikt zijn voor de slaapkamer.

zonnelux-vouwgordijn tranparante stof
zonnelux-vouwgordijn semi transparant

Materialen

De systemen zijn leverbaar in 6 verschillende kleuren, wat vooral een must is bij transparante stoffen.

Onze collectie bestaat vooral uit kamerhoge stoffen, stoffen van 100% of gedeeltelijk polyester garen en Trevira CS garen. Hierdoor wordt de levensduur  geoptimaliseerd.

    Wij bellen u graag op!
    Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!