Sheerlight

SHEERLIGHT

Een sheerlight is een goede keuze voor wie gaat voor functionaliteit en elegantie: de twee transparante dunne lagen stof met daartussen horizontale stoffen banen zorgen voor een prachtige lichtinval maar hebben ook een sterk isolerende en geluiddempende werking. Het beste uit twee werelden dus!

De voordelen van sheerlight?

 • De sterk UV-filterende werking beschermt vloer en meubilair tegen verkleuring
 • Energie besparing door de isolerende eigenschappen
 • Geluiddempende werking
 • Zeer duurzaam
 • Voor iedere rechte-raam-situatie geschikt
 • Uitermate geschikt voor vochtige ruimtes
 • Standaard met kindveilige bediening
 • Leverbaar in vele kleuren

Advies op maat bij jou thuis

Raamdecoratie is iets heel persoonlijks. En het is soms best lastig om de juiste keuze te maken. Eclips helpt je graag om voor jouw woonsituatie de best passende oplossing te vinden. Eclips observeert, inspireert en adviseert, want daar zijn we goed in. Vrijblijvend een afspraak maken? Mail naar info@eclipsraamdecoratie.nl 

zonnelux-sheerlight (2)
zonnelux-sheerlight-detail

Modellen

Een sheerlight is voor iedere rechte-raam-situatie geschikt. En prima zonder overgordijnen te gebruiken in uw interieur. De sheerlight wordt standaard geleverd met een cassette aan de bovenzijde en een elegante afgeronde onderrail.

De cassette is leverbaar in de volgende kleuren: silver, white of off-white. De kunststof onderdelen worden uitgevoerd in bijpassende kleur.

zonnelux-sheerlight-woonkamer sfeer
zonnelux-sheerlight-close up bediening

Bediening

Het bedieningskoord wordt geleverd in een kleur die past bij de stofkleur. Deze heeft een koordgewicht in RVS look.  Elektrische bediening is een optie.

zonnelux-sheerlight-materialen kleur
zonnelux-sheerlight kleuren detail

Kleuren

Sheerlights zijn leverbaar in diverse stofstructuren. Van een zeer “zachte” voile met een heel helder doorzicht, tot een grovere weving van de voile voor een moderne uitstraling. Iedere stofstructuur is leverbaar in verschillende kleurstellingen, om zo voor ieder interieur een perfect resultaat te kunnen leveren.

zonnelux-sheerlight-transparanties
zonnelux-sheerlight close up banen

Transparantie graad

De unieke combinatie van lichtregeling en de mooie zachte stoffen maakt het mogelijk de lichtinval geheel naar eigen wens te bepalen.

De zachte voile stof geeft een helder doorzicht naar buiten, terwijl de grove voile stof een modernere uitstraling geeft.

zonnelux-sheerlight-woonkamer
zonnelux-sheerlight -detail

Materialen

Sheerlight stoffen zijn gemaakt van 100% polyester. Dit is een duurzaam en sterk materiaal met veel goede eigenschappen: filtering van UV licht, isolerende en geluiddempende werking.

  Wij bellen u graag op!
  Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!