Rolgordijnen

ROLGORDIJNEN

Een rolgordijn past in alle stijlen en is daarom al jarenlang populair. Dat is niet zo gek, omdat een rolgordijn op elke hoogte is vast te zetten bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy. Daarnaast kun je kiezen voor goede verduistering (handig voor in de slaapkamer) of een versie dat daglicht filtert en zorgt voor natuurlijk licht in huis. Hou je van overgordijnen? Een combinatie met een rolgordijn is een prima keuze!

Waarom rolgordijnen?

 • Ideale oplossing voor dakramen
 • Geheel naar eigen wensen samen te stellen
 • Voor ieder budget een oplossing
 • Rolgordijnen zijn goed te combineren met overgordijnen
 • Met de juiste stofkwaliteit geschikt voor zowat iedere ruimte
 • XL-uitvoering zeer geschikt voor grote ramen
 • Kindveilige bediening

Advies op maat bij jou thuis

Raamdecoratie is iets heel persoonlijks. En het is soms best lastig om de juiste keuze te maken. Eclips helpt je graag om voor jouw woonsituatie de best passende oplossing te vinden. Eclips observeert, inspireert en adviseert, want daar zijn we goed in. Vrijblijvend een afspraak maken? Mail naar info@eclipsraamdecoratie.nl 

zonnelux rolgordijn modellenpagina-big
zonnelux rolgordijnen modellenpagina-big

Modellen

De rolgordijnen zijn te verkrijgen in 9 modellen, van een standaard rolgordijn met zijsteunen tot een rolgordijn in een dakraam met zijgeleiding. Ze zijn, afhankelijk van het gekozen model, te leveren met verschillende opties zoals apart design, onderlijst of schulprand. Laatstgenoemde is een fraaie, decoratieve rand aan de onderkant van het rolgordijn.

Bij ieder rechthoekig raam is een rolgordijn een optie. Maar ze zijn ook uitermate geschikt voor draai-kiepramen, dakramen, kunststof ramen of aluminium kozijnen. De mogelijkheden zijn kortom groot!

zonnelux rolgordijn modellen pagina xl-big
zonnelux rolgordijn pagina washi detail-big

Bijzondere uitvoeringen

Onze rolgordijnen zijn ook te leveren in bijzondere uitvoeringen. Denk aan  Japanse washi en XL rolgordijnen. Rolgordijnen van Japanse washi zijn gemaakt van deelsegmenten met aluminium baleinen in verschillende kleuren. XL rolgordijnen zijn ideaal voor de grotere raampartijen.

zonnelux rolgordijnpagina bediening-big
zonnelux rolgordijnpagina bediening detail-big

Bediening

Rolgordijnen zijn leverbaar met verschillende soorten bedieningen. Dit hangt af van het model. Standaard met een metalen ketting. Een veerbediening of elektrische bediening behoren echter ook tot de mogelijkheden.

zonnelux rolgordijnpagina kleuren-big
zonnelux rolgordijn pagina kleuren detail-big

Kleuren

Onze collectie rolgordijnen is afgestemd op de laatste interieurtrends. De rolgordijnen kunnen volledig afgestemd worden op uw interieur. Onze rolgordijnen zijn namelijk te leveren in vele kleuren en stoffen. Ook structuur stoffen, screen en Japanse washi zijn mogelijk.

zonnelux rolgordijnpagina transparanties-big
zonnelux rolgordijnpagina transparanties details-big

Mate van doorzichtigheid

Onze collectie bestaat uit verschillende gradaties qua transparante: zeer doorzichtige rolgordijnstof, semi-transparant, of lichtdoorlatend waar u niet doorheen kunt kijken. Evenals verduisterende rolgordijnenstof voor de slaapkamer.

zonnelux rolgordijnpagina haute couture-big
onderlijst c decomatic-big

Screenstoffen

Rolgordijnen met screenstof is een nieuwe trend. Screenstof filtert het zonlicht op een prettige manier, houdt de grootste warmte buiten  dankzij de gemetalliseerde stof en is verder eenvoudig te reinigen. Wij leveren ze in verschillende transparantie varianten, net wat u wenst. Uiteraard kunnen we u daarbij adviseren.

zonnelux rolgordijn pagina materialen-big
zonnelux rolgordijn pagina materialen detail-big

Materialen

De rolgordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en materialen. Ze staan daarmee garant voor jarenlang wooncomfort. Ze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende ruimtes in uw huis of bedrijf.

zonnelux rolgordijn pagina speciale stoffen-big
zonnelux rolgordijn pagina speciale stoffen detail-big

Speciale stoffen

Sommige stoffen zijn warmtewerend. De speciale coating reflecteert de warmte van de zon en is daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld slaapkamers, serres en dakramen. Ook zijn sommige stoffen te leveren met een gekleurde voorkant en een warmtewerende laag op de achterzijde.

Daarnaast omvat de collectie een groot assortiment aan vlamvertragende, vuilafstotende, screen en Eco kwaliteiten.

  Wij bellen u graag op!
  Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!