Lamellen

LAMELLEN

Een ideale oplossing voor grote ramen of ruimtes met veel glas! Volop privacy wanneer lamellen dicht zijn en optimaal genieten van daglicht in open toestand. En, ook niet onbelangrijk: lamellen zijn door hun verticale positie gemakkelijk schoon te houden.

Lamellen op maat zijn:

 • Zeer geschikt voor grote ramen
 • Montage op verschillende manieren mogelijk: links, rechts, in het midden of aan beide kanten
 • Lamellen op maat zijn ideaal voor bijzondere vormen, zoals ronde en schuine ramen
 • Stof- en vuilafstotend, gemakkelijk te reinigen
 • Lange levensduur
 • Kindveilige bediening
 • Zelfs te gebruiken als scheidingswand

Advies op maat bij jou thuis

Raamdecoratie is iets heel persoonlijks. En het is soms best lastig om de juiste keuze te maken. Eclips helpt je graag om voor jouw woonsituatie de best passende oplossing te vinden. Eclips observeert, inspireert en adviseert, want daar zijn we goed in. Vrijblijvend een afspraak maken? Mail naar info@eclipsraamdecoratie.nl 

zonnelux-lamelgordijn trapezium-big
zonnelux-lamelgordijn stof-hoog raam-big

Modellen

De lamellen ijn leverbaar in verschillende modellen, van een standaard recht raam tot een rond of trapezium raam. Ook voor een erker is een lamelgordijn geschikt.

De lamellen hangen in een railsysteem van een hoogwaardig geanodiseerd aluminium of gelakt profiel. Deze is standaard wit. Optioneel en zonder meerprijs kunt u kiezen voor aluminium, zwart en bruin. De ketting en het tuimelkoord (om lamellen te kantelen) worden geleverd in een kleur passend bij de lamellen.

zonnelux lamellen bediening 2016-big
zonnelux bediening detail lamellen-big

Standaard Bediening

Het lamelgordijn is te kantelen met een tuimelkoord. Het openen gebeurt met een trekkoord. De bediening kan zowel links als rechts worden gemonteerd.

zonnelux-lamelgordijn electrisch-big
zonnelux-bediening afstandbediening-big

Elektrische bedieningen

Elektrische bediening is ook een optie. Leverbaar met een schakelaar of afstandsbediening.

zonnelux lamellen stof kleur 2016-big
zonnelux-lamel-kleur-detaila-big

Kleuren

De collectie lamellen bestaat uit een breed scala aan textiel, kunststof en aluminium materialen in effen, dessin/patronen en structuur patronen.

lamelgordijnen zonnelux-big
zonnelux-lamel-gordijn-brede-big

Lamelbreedtes

De collectie houten jaloezieën is verkrijgbaar in vijf verschillende lamelbreedtes: 25, 35, 50, 65 en 70 mm. De 65 en 70 mm lamellen zorgen voor een shutterlook, met de eigenschappen van een jaloezie.

zonnelux-lamelgordijnenstof-woonkamer 1-big
lamelgordijnen detail onder-big

Stoffen lamellen

De collectie stoffen lamellen bestaat uit diverse lamelbreedtes in mooie kleuren, structuren en transparantie levels.

zonnelux aluminium lamellen 89mm 2016-big
zonnelux aluminium lamellen detail 2016-big

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen zijn vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en zeer goed schoon te maken. Bijzonder fraai zijn lamellen van geborsteld aluminium met een zachte veloursachtige finish. Deze hebben unieke perforatiepatronen, die op een fraaie wijze licht door laten.

zonnelux pvc lamellen 89mm 2016-big
zonnelux lamellen pvc detail-big

Kunststof lamellen

Kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in mooie dessins en modieuze kleuren. De lamel is antibacterieel en daarmee zeer geschikt voor horeca en gezondheidszorg. PVC lamellen zijn net als de aluminium lamellen ook leverbaar met een gehele of gedeeltelijke perforatie.

zonnelux-string1-big
zonnelux-lamel 250mm-string-detail-big

String lamellen

String lamellen geven een speels en stijlvol effect. U kunt deze lamellen zelfs gebruiken als een alternatieve en moderne hor. De lange dunne draden houden namelijk bijna alle insecten buiten de deur. String lamellen zijn een goede oplossing voor trapezium ramen en halfronde ramen.

  Wij bellen u graag op!
  Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!