Lederen Jaloezieën

LEREN JALOEZIEËN

Wil je echt iets unieks? Dan is de lederen jaloezie collectie van Zonnelux wellicht iets voor jou! De collectie is gemaakt in samenwerking met het wereldberoemde modebedrijf Gucci. De collectie bestaat o.a. uit stingray, krokodil en emoe leersoorten. Elke jaloezie wordt op maat gemaakt en kan in wel 20 verschillende kleuren worden geleverd. High fashion voor je huis!

Exclusieve raamdecoratie

Onze leren jaloezieën zijn verkrijgbaar in drie verschillende lamelbreedtes; 50, 70 en 90 mm. Deze exclusieve vorm van raamdecoratie is een eyecather in elk interieur. De jaloezieën zijn leverbaar in 30 kleuren in leatherlook én echt leer. Daarnaast is er de keuze uit 20 verschillende kleuren stiksels. Hierdoor zijn de jaloezieën af te stemmen op elk interieur.

Advies op maat bij jou thuis

Raamdecoratie is iets heel persoonlijks. En het is soms best lastig om de juiste keuze te maken. Eclips helpt je graag om voor jouw woonsituatie de best passende oplossing te vinden. Wij observeren, inspireren en adviseren. Want daar zijn we goed in. Vrijblijvend een afspraak maken? Mail ons info@eclipsraamdecoratie.nl 

zonnelux leerpagina modellen-big
zonnelux leer pagina bediening-big

Standaard Model

Ga je voor een stoere, robuuste look? Misschien is de lederen versie dan wat voor jou! Wij leveren lederen jaloezieën in drie verschillende lamelbreedtes: 50, 70 en 90 mm. De houten lamellen zijn bekleed met leer en gestikt met garen. De leren jaloezieën worden uitgevoerd met een metalen bovenbak met bijpassende koof, omkleed met leer en een passende onderlijst.

zonnelux-lederen jaloezie-studeerkamer-big
zonnelux leer pagina bediening-big

Standaard Bediening

De 50 en 70 mm lederen jaloezieën hebben standaard een koord bediening, maar je kunt ook kiezen voor een elektrische- of slingerstang uitvoering. Koorden worden uiteraard in een bijpassende kleur geleverd. Omdat bij grotere afmetingen het optrekken van de jaloezie zwaar is, bevelen we in dat geval elektrische bediening of slingerstang aan. Slingerstangen zijn leverbaar in zwart of wit.

De 90 mm jaloezie wordt standaard geleverd met een eindloos koord. De bedieningskoorden (ladderband en ladderkoord) worden in bijpassende kleuren geleverd, waardoor een mooie strakke afwerking ontstaat.

zonnelux-leren jaloezieen zwart ladderband-big
leer elektrisch-big

Elektrische Bediening

De leren jaloezieën zijn ook leverbaar met elektrische bediening. Deze wordt netjes weggewerkt in de bovenbak.

zonnelux leder kleurenpagina-big
zonnelux leer rood pagina kleuren-big

Kleuren

Ook in lederen jaloezieën is heel veel mogelijk qua uitvoering in leersoorten. Kies je voor één van de vele kleuren in leatherlook of ga je voor stingray, krokodil of emoe leer? Wij adviseren je graag bij het maken van je keuze!

zonnelux leerpagina ton sur ton-big
zonnelux-leren jaloezieen-stiksel-big

Ton Sur Ton

De keuze in leersoort is nog niet alles; leren jaloezieën worden 3-zijdig gestikt. Daarbij kun je kiezen uit 20 verschillende kleuren stiksels. Dit kan ton sur ton. Dat betekent dat er een combinatie wordt gemaakt van kleuren in dezelfde tint als de lamel, maar dan in een donkere of lichtere nuancekleur. Dit geeft de lamel een hele sophisticated en chique look. Je kunt natuurlijk ook de lamel met een contrasterende kleur laten stikken, bijvoorbeeld een accentkleur die terugkomt in je interieur. Daarnaast is er een ruime keuze uit verschillende breedtes en kleuren van ladderbanden. Kortom: er valt genoeg te kiezen!

zonnelux leer pagina lamelbreedte-big
zonnelux-leren lamelbreedte-big

Lamelbreedtes

Leren jaloezieën zijn verkrijgbaar in drie verschillende lamelbreedtes; 50, 70 en 90 mm.

zonnelux leer pagina materialen
zonnelux leerpagina materialen detail-big

Materialen

De jaloezieën worden gemaakt van leatherlook kwaliteit of 100% leer (stingray, krokodil of emoe). Beide producten zijn van topkwaliteit, waardoor je jarenlang van je jaloezieën kunt genieten.

Afwezigheidsmelding vakantie

i.v.m. vakantie zijn wij gesloten van maandag 6 september t/m maandag 27 september.

    Wij bellen u graag op!

    Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!