Houten Jaloezieën

HOUTEN JALOEZIEËN

Houten jaloezieën zijn sfeermakers bij uitstek. Ze zorgen direct voor een knusse, warme sfeer in je woning. Bovendien kun je prachtig spelen met de lichtinval en kun je privacy creëren zonder het donker te maken. Houten jaloezieën worden altijd op maat gemaakt. Er is keuze in verschillende lamel maten, chique small of stoer breed. Of ga voor de shutterlook! Er is van alles mogelijk qua kleur en afwerking. Eclips adviseert je graag bij het maken van de juiste keuze.

Verschillende mogelijkheden

Alle houten jaloezieën worden op maat gemaakt. De jaloezieën zijn leverbaar in 25,  50, 65 en mm lamelbreedte. De 65  mm lamellen zorgen voor een shutterlook, met de eigenschappen van een jaloezie. Ladderbanden zijn leverbaar in 25 en 38 mm, in vele kleuren en dessins. Van houtstructuur tot mat gelakte finish. En van antieke afwerking tot hoogglans kwaliteiten. De houten jaloezieën zijn geheel naar eigen wensen samen te stellen.

Advies op maat bij jou thuis

Raamdecoratie is iets heel persoonlijks. En het is soms best lastig om de juiste keuze te maken. Eclips helpt je graag om voor jouw woonsituatie de best passende oplossing te vinden. Eclips observeert, inspireert en adviseert, want daar zijn we goed in. Vrijblijvend een afspraak maken? Mail naar info@eclipsraamdecoratie.nl 

010_purmerland _dk_
022_purmerland _dk_

Standaard Model

Onze houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een metalen bovenbak met houten sierkoof en een houten onderlat.

zonnelux-hout jal-woonkamer-big
zonnelux-alu retro

Retro model

Wil een andere look? Dan kun je kiezen voor het retrosysteem; de lamellen worden dan afgewerkt met een open houten bovenprofiel. Het bedieningssysteem zit aan dit bovenprofiel gemonteerd. Dit geeft de jaloezieën een tijdloze en klassieke uitstraling en net even anders dan anders!

Het mechanisme van het retrosysteem is leverbaar in de kleuren brons, aluminium, wit en zwart.

zonnelux-hout jaloezieen-5-big
zonnelux-houten jaloezie-woonkamer2-big

Standaard Bediening

Houten jaloezieën leveren we standaard met koordbediening. Vanzelfsprekend gaan we altijd voor de beste kleurencombinatie en kijken we nauwkeurig welk bedieningskoord, ladderkoord en ladderband het beste bij de uitgekozen houtkleur past!

zonnelux-hout jaloezie-woonkamer sfeer 1-big
zonnelux-houten jaloezie-elektrisch-big

Elektrische Bediening

Houten jaloezieën kunnen we ook uitvoeren met elektrische bediening. Deze is, niet zichtbaar, weggewerkt in de bovenbak.

zonnelux-kleuren-hout jal pagina-big
zonnelux-kleuren-hout jal pagina detail-big

Kleuren

Wie denkt weinig keuze te hebben in de uitvoering van jaloezieën heeft het mis: wij hebben een collectie van meer dan 100 kleuren, passend bij de laatste trends op interieur gebied. Maar we kunnen natuurlijk ook de basic, authentieke jaloezieën leveren. Daarnaast is er ook een grote keuzemogelijkheid in ladderbanden. Een jaloezie past dus altijd in je interieur. Nu nog een keuze maken..

zonnelux-houten jaloezie 75mm sfeer-big
zonnelux-houten jaloezie 75mm-detail

Lamelbreedtes

De collectie houten jaloezieën is verkrijgbaar in vijf verschillende lamelbreedtes: 25, 35, 50 en 65 mm. Wil je jaloezieën met de looks van een shutter? Kies dan voor de 65 lamel.

zonnelux-houten jaloezie-badkamer3-big
zonnelux-materialen-hout jal pagina

Materialen

Voor de jaloezieën worden twee soorten hout gebruikt: Lindehout en Abachi. Deze houtsoorten zorgen voor een optimale levensduur. De jaloezieën worden afgelakt met een milieuvriendelijke en UV bestendige lak, zodat de jaloezie niet verkleurt door zon- of daglicht.

    Wij bellen u graag op!
    Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!