Aluminium Jaloezieën

ALUMINIUM JALOEZIEËN

Soms is het een hele uitdaging om de juiste raamdecoratie te vinden. Ik help je daar graag bij. Heeft je raam of deurkozijn geen standaard maten? Dat is geen probleem. Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor alle soorten raam- en deurkozijnen. Of het nu gaat om een raam van extreem grote afmetingen, een schuin of rond raam; wij zorgen ervoor dat de jaloezie perfect past. Uiteraard worden de jaloezieën nauwkeurig ingemeten en gemonteerd en zijn ze helemaal naar je eigen wens samen te stellen. Je bepaalt zelf de kleur, lamelbreedte en ladderband. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

 

Advies op maat bij jou thuis

Raamdecoratie is iets heel persoonlijks. En het is soms best lastig om de juiste keuze te maken. Eclips helpt je graag om voor jouw woonsituatie de best passende oplossing te vinden. Eclips observeert, inspireert en adviseert, want daar zijn we goed in. Vrijblijvend een afspraak maken? Mail naar info@eclipsraamdecoratie.nl 

zonnelux-aluminium-woonkamer-big
zonnelux-alu houten koof en onderlat-big.jpg

Standaard Model

Verschillende mensen, verschillende smaken. Daarom is er in aluminium jaloezieën keuze uit lamellen van 16, 25, 35, 50 en 70 mm breed. Deze worden standaard met een stalen boven- en onderlijst geleverd en een transparante tuimelstaaf en bijpassende koorden. Wil je liever een andere uitvoering? Dan overleggen we samen wat de mogelijkheden zijn.

zonnelux -alu jaloezie clearview sfeer-big
zonnelux mega view 25mm-big

Megaview

Wel eens gehoord van de MegaView® techniek? Hiervoor kun je kiezen bij lamellen van 25 mm breed. De Megaview® uitvoering sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar bij het openen ontstaat er een extra grote doorkijk zoals bij een 50 mm jaloezie. Door de dubbele lamelafstand die ontstaat, krijg je optimale lichtinval, terwijl je privacy gewaarborgd blijft.

zonnelux trapezium jaloezie-big
zonnelux--alu jaloezie perfect fit detail-big

Bijzondere modellen

Naast de standaard uitvoering hebben wij ook altijd speciale modellen voor bijzondere en complexe raamvormen, bijvoorbeeld voor trapezium ramen. Ook zijn er mogelijkheden voor montage zonder schroefgaten op aluminium en kunststof kozijnen: perfect fit

retro alu zonnelux-big
alu jaloezie retro detail links - kopie-big

Retro Model

Hou je van een beetje ‘anders dan anders’? De 50 mm en 70 mm aluminium blinds kunnen met een open houten bovenlijst worden geleverd, voor een fraaie retro look! De mechanieken van het retrosysteem zijn leverbaar in de kleuren brons, wit, zwart en aluminium. En om de retrolook dan helemaal af te maken: het systeem is ook verkrijgbaar met ladderband.

zonnelux-aluminium jaloezie-slaapkamer - big
zonnelux standaard bediening 16 en 25 mm jaloezie-big

Standaard Bediening

Aluminium jaloezieën van 16 mm, 25 mm en 35 mm leveren we standaard met een transparante tuimelstaaf en koorden in bijpassende kleur.

zonnelux-alu jaloezie onderlat-links koord-ladderband-big
zonnelux_alu 50mm-trek tuimelkoord-big

Trek en Tuimelkoord

De 50 mm en 70 mm jaloezieën van aluminium worden standaard uitgevoerd met trek- en tuimelkoord. Voor de liefhebber kunnen we ze ook leveren met retro bediening. De bediening wordt altijd gesplitst bij jaloezieën tot 45 cm.

zonnelux literise jaloezie-big
zonnelux literise alu jaloezie detail-big

Literise®

Met een simpele handbeweging je jaloezieen besturen? Dat kan met het kindveilige LiteRise® besturingssysteem. Een trek- of tuimelkoord is niet nodig: via de onderlat beweeg je je jaloezie systeem moeiteloos omhoog en omlaag.

zonnelux aluminium jaloezie electrisch
zonnelux-bediening

Elektrische Bediening

Aluminium jaloezieën van 16 mm , 25 mm en 50 mm zijn verkrijgbaar met oplaadbare accu- of batterijmotoren zonder bekabeling. Voor alle lamelbreedtes van aluminium is elektrische bediening via een motor met vaste bekabeling mogelijk.

zonnelux-alu jaloezie kleuren-big
zonnelux-aluminium jaloezie-kleurenwaaier-big

Kleuren

Wij hopen dat je nog kunt kiezen…want er is een enorm veel mogelijk als het gaat om kleuren in de aluminium jaloezie collectie. En wat écht leuk is? Je eigen jaloezie samenstellen! Er kunnen tot drie verschillende kleuren lamelstrip in één jaloezie worden geplaatst. Combineer jouw favoriete kleuren!

onderhoud aluminium jaloezieën van zonnelux
onderhoud aluminium jaloezieën zonnelux

Lamelbreedtes

De collectie aluminium jaloezieën is leverbaar in verschillende lamelbreedtes, variërend van 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm tot 70 mm. De 70 mm lamel is een unieke lamelbreedte, die de jaloezieën een robuuste uitstraling geeft en een shutter effect creëert.

ladderband aluminium jaloezieën zonnelux
aluminium jaloezieën ladderband zonnelux

Ladderband

Kies je voor blinds met lamellen van 35 mm breed of meer? Dan kun je kiezen welke ladderband je wilt voor je jaloezie. De ladderband bedekt het ladderkoord en geeft de aluminium jaloezieën een mooie, robuuste uitstraling.

alu jaloezie pagina materialen - big
zonnelux-alu 25mm-matriaal-big

Materialen

Het voordeel van aluminium jaloezieën is dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Door hun veerkracht zijn ze gemakkelijk schoon te maken en houden ze hun mooie vorm en uitstraling.

badkamerkwaliteit aluminium jaloezieën zonnelux
aluminium jaloezieën badkamerkwaliteit zonnelux

Badkamerkwaliteit

Aluminium jaloezieën zijn zeer goed toe te passen in badkamer, keuken, of andere vochtige ruimtes. Hiervoor worden jaloezieën gebruikt die behandeld zijn met een blanke corrosie bestendige lak. Wanneer de ruimte goed geventileerd wordt en de jaloezie niet direct met water en zeep in contact komt, zijn deze jaloezieën een geode keuze voor jarenlang plezier!

    Wij bellen u graag op!
    Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!