Jaloezieën

Jaloezieën vormen een tijdloos product en zijn geschikt voor ieder interieur; van modern tot landelijk. De jaloezie is zowel functioneel als stijlvol. In één simpele beweging kun je de perfecte lichtinval bepalen. Met de lamellen speel je met de richting en de intensiteit van het zonlicht dat jouw vertrek binnenkomt. Je kunt zo de sfeer creëren die je wenst in jouw interieur.

Daarnaast geven de lamellen een mooi lijnspel op de muur of vloer. Dat geeft jouw interieur een bijzonder effect. De jaloezie maakt kortom jouw interieur compleet.

Maatwerk staat centraal bij Eclips Raamdecoratie. Door de uitgebreide keuze in kleuren, lamelbreedtes, ladderbanden en uitvoeringen kun je de jaloezie volledig naar eigen wens samenstellen. Die ik vervolgens voor je maak en monteer met de grootste zorg.

Waarom jaloezieën op maat?

  • Volledig naar eigen wens samenstellen door de uitgebreide mogelijkheden
  • In één handomdraai doseer je het zonlicht in jouw woning
  • Toepasbaar op bijna alle soorten ramen en deurkozijnen
  • Topkwaliteit voor een voordelige prijs
  • Toepasbaar voor badkamers/natte ruimtes
  • Standaard geleverd met kindveilige bediening

Advies op maat bij jou thuis

Raamdecoratie is iets heel persoonlijks. En het is soms best lastig om de juiste keuze te maken. Eclips helpt je graag om voor jouw woonsituatie de best passende oplossing te vinden. Ik observeer, inspireer en adviseer, want daar ben ik goed in. Vrijblijvend een afspraak maken? Mail naar info@eclipsraamdecoratie.nl 

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak steeds vaker centraal in ons leven. Ook in huis. We willen producten die eenvoudig te bedienen zijn. Jaloezieën kunnen daarom geleverd worden met een elektrische bediening. Standaard worden onze jaloezieën van geleverd met een koord- of staafbediening.

    Wij bellen u graag op!
    Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!