Duo Rolgordijnen

DUO ROLGORDIJNEN

Wil je het effect van een vitrage gordijn maar dan net iets strakker? Dan past een duo rolgordijn in jouw interieur! Duo rolgordijnen zijn gemaakt van brede horizontale banen stof, die achter elkaar geschoven kunnen worden. Een mooi strak gordijn met een transparant karakter voor prachtig daglicht in je woning!

Voordelen duo rolgordijnen:

 • Geschikt voor ieder recht raam
 • Naar eigen wens samen te stellen voor ieder interieur: van trendy tot romantisch
 • Speelse lichtinval door de horizontale verschuifbare delen
 • Standaard geleverd met kindveilige bediening
 • Grote keuze aan effen en structuur stoffen, leverbaar in vele kleuren
 • Uitgevoerd met uniek ontwikkeld systeem dat stoffen achter elkaar kan schuiven
 • De ideale balans tussen decoratie en functionaliteit

Advies op maat bij jou thuis

Raamdecoratie is iets heel persoonlijks. En het is soms best lastig om de juiste keuze te maken. Eclips helpt je graag om voor jouw woonsituatie de best passende oplossing te vinden.  Eclips observeert, inspireert en adviseert, want daar zijn we goed in. Eclips observeert, inspireert en adviseert, want daar zijn we goed in. Vrijblijvend een afspraak maken? Mail naar info@eclipsraamdecoratie.nl 

zonnelux-facetlight model b sfeer bediening-big
zonnelux-facetlight model b detail-big

Montageprofiel

Een duo rolgordijn kan worden uitgevoerd met een montageprofiel. Het profiel wordt standaard geleverd in de kleur wit.  Deze is ook leverbaar in crème, aluminium, zwart of RAL7016 (antracietgrijs).

semi-open cassette sfeer
semi-open cassette detail

Semi-open cassette

In de uitvoering small kan een duo rolgordijn worden geleverd met een semi-open cassette. Deze wordt standaard geleverd in de kleur wit. Daarnaas kunt u ook kiezen voor de kleuren aluminium of RAL7016 (antracietgrijs).

zonnelux-facetlight model a sfeer-big
zonnelux-facetlight detail cassette-big

Cassette

In de uitvoering medium is een ronde cassette. mogelijke. Deze is standaard wit. Ook leverbaar in  de kleuren crème, aluminium, zwart of RAL7016 (antracietgrijs).

zonnelux duorolgordijn woonkamer (2)-big
zonnelux-fscetlight-ketting bediening-big

Bediening

Duo rolgordijnen hebben standaard een  kunststof of metalen ketting.  Elektrische bediening is een optie.

zonnelux duorolgordijn woonkamer-big
facet detail foto-big

Kleuren

Er is een ruime keuze aan diverse soorten stoffen in diverse kleurstellingen, transparantie graden en stijlen. Of u nu een effen wit duo rolgordijn zoekt of een met een felle tint op structuurstof. Wij kunnen een duo rolgordijn leveren dat precies bij uw interieur en wensen past!

zonnelux-duo rolgordijn-woonkamer-big
zonnelux-facetlight-transpar-big

Transparantie graden

Transparantie is kenmerkend voor een duo rolgordijn. U bepaalt zelf de lichtinval in uw kamer, door de combinatie van een transparante, semi-transparante en verduisterende stof. Het licht van buiten is te filteren zoals u het wilt.

zonnelux-facetlight zwart -woonkamer
zonnelux-facetlight-materialen

Materialen

Onze collectie biedt u mooie stoffen in trendy stijlen, transparantie graden en kleuren. Alle duo rolgordijnen worden gemaakt van de beste en meest duurzame materialen. Ze staan daarom borg voor jarenlang woonplezier.

zonnelux rolgordijn pagina speciale stoffen-big
zonnelux rolgordijn pagina speciale stoffen detail-big

Speciale stoffen

Sommige stoffen zijn warmtewerend, zodat u ook bij hitte uw woning of bedrijfsruimte koel kunt houden. De speciale coating reflecteert de warmte van de zon. Bijzonder geschikt voor o.a. serres en ruimtes met veel (grote) ramen. U kunt kiezen uit een gekleurde voorkant en een warmtewerende laag (gemetalliseerde of wit) op de achterkant.

Ook vlamvertragende of vuilafstotende stoffen zitten in het assortiment. We kunnen u uiteraard adviseren wat in uw geval het beste is.

  Wij bellen u graag op!
  Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!