Duette Gordijnen

DUETTE® GORDIJNEN

Een Duette® gordijn is een combinatie van gordijnen en jaloezieën waardoor een isolerende werking ontstaat. Dit betekent dat de dubbele stof in de zomer de warmte buiten houdt en in de winter zorgt dat warmte niet kan weglekken via het raam. Een Duette® gordijn is ook een ideale oplossing voor in de slaapkamer; je kunt namelijk heel gemakkelijk een transparante en verduisterende stof combineren. Energiezuing, functioneel en ook nog eens mooi om te zien!

De voordelen van Duette® gordijnen:

  • Exclusieve stofcollectie, waardoor u het product volledig naar eigen wens kunt samenstellen
  • Energiebesparend en isolerend door de dubbele stof
  • Duette® gordijnen zijn de ideale raamdecoratie voor bijna iedere raamvorm
  • Perfect voor de slaapkamer met een verduisterende stof
  • Stijlvol, strak, trendy en gebruiksvriendelijk
  • Standaard geleverd met kindveilige bediening

Advies op maat bij jou thuis

Raamdecoratie is iets heel persoonlijks. En het is soms best lastig om de juiste keuze te maken. Eclips helpt je graag om voor jouw woonsituatie de best passende oplossing te vinden. Eclips observeert, inspireert en adviseert, want daar zijn we goed in. Vrijblijvend een afspraak maken? Mail naar info@eclipsraamdecoratie.nl

zonnelux-modellen sfeer-big
zonnelux-modellen detail-big

Recht of Schuin

Waarom kiezen voor een Duette gordijn? Omdat die geschikt is voor (bijna) ieder raam. Rechte ramen, dakramen, ramen met meerdere hoeken, ramen in de serre en ramen in het plafond: een Duette gordijn past!

Duette® gordijnen monteren zonder schroefgaten? Dat kan met de oplossing Perfect Fit, ideaal voor aluminium en kunststof kozijnen.

zonnelux duette badkamer hd-big
zonnelux-duette waterafstotend-big

Vochtige Ruimtes

Duette gordijnen kun je zonder problemen in je badkamer of keuken gebruiken. De meeste Duette® gordijnen zijn bestand tegen vocht- en condensvorming en blijven dus ook in vochtige ruimtes mooi.

zonnelux duette bediening sfeer-big
zonnelux duette bediening detail-big

Bediening

Omdat Duette Shades licht van gewicht zijn, zijn ze eenvoudig te bedienen. Deze bediening kan naar wens worden aangepast in koordbediening, kettingbediening, elektrische bediening, bedieningsgreep en rotatiebediening. Wij denken hierin graag met je mee.

zonnelux-duette kleuren sfeer-big
zonnelux-duette kleuren detail-big

Kleuren

Een landelijk interieur of juist strak en modern? Omdat de Duette Shades collectie leverbaar is in zoveel verschillende stoffen en kleuren past ze in ieder interieur. Kies je voor een effen stof met lichte structuur of liever voor een gewaagder patroon of kleur? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken!

zonnelux duette transparanties sfeer-big
zonnelux duette transprarantied detail-big

Transparanties

Lekker donker of liever wat meer licht in huis? Door je Duette Shade op maat te kiezen bepaal je het zelf! Van (semi) transparant tot (semi) verduisterend, het kan allemaal. De koorden zijn verwerkt in de honingraatstructuur van het gordijn. Het gordijn heeft dus geen gaatjes, waardoor de lichtregeling optimaal werkt.

zonnelux-duette materialen sfeer-big
duette warmtewerend materialen-big

Materialen

Duette® stof is gemaakt van twee geplisseerde stoffen met een plooibreedte van 25, 32 of 64 mm. De stoffen zijn in het midden met elkaar verbonden en vormen zo een honingraatstructuur, die de Duette gordijnen hun goede isolerende eigenschap geeft.

Naast de verschillende transparanties zijn de stoffen ook te leveren met in bijzondere uitvoeringen zoals warmtewerend, vlamvertragend, vocht- en vuilafstotend.

zonnelux duette materialen sfeer 1-big
zonnelux-plisse-honingraat-big

Raamdecoratie met een isolerende eigenschap

Duette® gordijnen bestaan uit een dubbele laag stof, waardoor de lucht tussen de lagen stof wordt vastgehouden. Deze zogenaamde ‘honingraatstructuur’ zorgt ervoor dat je in de zomer je woning koel houdt en in de winter juist lekker warm.

    Wij bellen u graag op!
    Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!