Inbetween gordijnen op maat

Inbetween gordijnen op maat

Wilt u inbetween gordijnen op maat laten maken en bevestigen? Eclips Raamdecoratie is de specialist in de regio Nijmegen & Wijchen en staat voor kwaliteit.

 

Vrijblijvend advies en inspiratie

Wij komen tevens bij u op bezoek om u van advies en inspiratie te voorzien. U hoeft bij ons dus niet in een showroom te komen en iets uit te zoeken. Uw wensen staan centraal als het gaat om inbetween gordijnen op maat.

 

Combinatie met inbetweens en overgordijnen

Vrij vertaald betekent inbetween tussenin. Het zijn namelijk gordijnen die qua dikte tussen normale gordijnen en vitrage zitten. Ze zijn dus iets doorzichtig. We maken deze vaak van linnen, dat deze eigenschap in zich heeft en ook nog eens fraai en onderhoudsvriendelijk is.

Vaak worden inbetweens  gecombineerd met overgordijnen. Dat is ook praktisch, omdat zo de mate van privacy bepaald kan worden. Bovendien kijkt deze combinatie ook erg fraai. Het geeft diepte en het gebruik van verschillende materialen en kleuren biedt veel mooie mogelijkheden uw interieur geheel naar wens te verfraaien. We kunnen u een aantal mooie voorbeelden tonen ter inspiratie. Ook op basis van uw interieur kunnen we u tonen wat er mogelijk is. U zult versteld staan!

Het adres voor alle soorten gordijnen

Bij ons kunt u overigens alle soorten gordijnen laten maken. Denk o.a. aan de volgende populaire soorten gordijn:

 

  • Overgordijnen
  • Rolgordijnen
  • Verduisterende gordijnen
  • Vitrage

 

Zie voor het complete overzicht de pagina gordijnen.

 

Contact

Voor inbetweens op maat in de regio Nijmegen zit u hier dus goed. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken? Neem dan contact op met mij:

Twan Martens

06-2268-2729

info@eclipsraamdecoratie.nl

 

 

    Wij bellen u graag op!
    Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!