Gordijnen op maat laten maken en ophangen

Eclips Raamdecoratie is de gordijnen specialist in de regio Nijmegen & Wijchen en staat voor kwaliteit. Bij ons kunt u namelijk alle soorten gordijnen laten maken. Wij zorgen ervoor dat u de gordijnen krijgt die perfect passen bij uw woninginrichting. Of u nu om donkere of licht gekleurde gordijnen wenst. En of u nu een modern, klassiek of landelijk interieur heeft: wij maken de gordijnen zoals u ze wilt hebben. Of mooier, want ons advies zal u kunnen verrassen.

De mogelijkheden zijn namelijk ongekend qua materiaal, kleur en stof. De gordijnen worden door ons vakkundig op maat gemaakt en uiteraard ook door ons opgehangen voor een perfect resultaat. Laat u inspireren door ons advies!

Bij ons kunt u dus alle soorten gordijnen laten maken. Denk onder andere aan de volgende populaire gordijnsoorten:

Overgordijnen

Rolgordijnen

Verduisterende gordijnen

Vitrage/glasgordijnen

Binnen deze soorten zijn gordijnen met ringen en strijkband ook erg geliefd. Zie voor het complete overzicht de pagina gordijnen.

 

Ook gordijnrails op maat laten maken

Naast de gordijnen maken wij ook gordijnrails op maat. En we hangen ze ook op voor u. Voor het complete verhaal kunt u dus bij ons terecht. Wij komen tevens bij u op bezoek om u van advies en inspiratie te voorzien. U hoeft bij ons dus niet in een showroom te komen en iets uit te zoeken. Uw wensen staan centraal. Voor gordijnen op maat in de regio Nijmegen bent u bij ons dus aan het juiste adres!

 

Gordijnen in alle soorten en maten

Wij leveren gordijnen in alle kleuren en uitvoeringen. Qua materialen is de keuze ook groot: van soepel tot stevig, transparant of gesloten, met reliëf of juist glad. Ze zijn hoe dan ook een echte blikvanger in uw interieur, zeker ’s avonds als ze dicht zijn getrokken en tot hun volle recht komen. Wij maken de gordijnen die helemaal passen bij uw persoonlijke woonstijl en smaak.

 

 Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken? Neem dan contact op:

Twan Martens

 06-2268-2729

info@eclipsraamdecoratie.nl

 

 

    Wij bellen u graag op!
    Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!