Fractions

Werking van Fractions

Fractions bieden een geheel nieuwe manier om lichttoetreding en sfeer te bepalen in jouw huis. Op een speelse manier kan in een handomdraai de lichtinval of inkijk worden veranderd. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd. Je creëert steeds zelf weer de sfeer!

Door de unieke vormgeving zijn Fractions uitermate geschikt om de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven. De strakke panelen zijn een echte eyecatcher. Het hoogwaardige materiaal is duurzaam en zorgt voor een luxe uitstraling.

Light needs shadow to shine!

Soms kan een kleine verandering een wereld van verschil maken. Fractions zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan pure functionaliteit. Zo geven fractions het interieur een extra dimensie. Het lichtspel decoreert het interieur en geeft een artistieke of zelfs romantische touch aan jouw thuisgevoel.

Unieke eigenschappen

 • Slanke en elegante panelen
 • Sensationele lichtinval
 • Alle standen instelbaar
 • Geen horizontale lamellen; voorkomt vuil en stof
 • Geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes
 • In alle RAL kleuren leverbaar
 • Dutch Design, made in Holland; snelle levertijden
 • Duurzaam recyclebaar aluminium
 • Eenvoudige snelle montage

Advies op maat bij jou thuis

Raamdecoratie is iets heel persoonlijks. En het is soms best lastig om de juiste keuze te maken. Eclips helpt je graag om voor jouw woonsituatie de best passende oplossing te vinden. Eclips observeert, inspireert en adviseert, want daar zijn we goed in. Vrijblijvend een afspraak maken? Mail naar info@eclipsraamdecoratie.nl

SONY DSC
SONY DSC

Bijzondere lichtinval

Door gebruik te maken van de toetreding van licht door aluminium sleuven die worden geknepen wordt een bijzondere lichtinval en beleving in je woonkamer gecreëerd; een spannend spel van schaduw en licht!

SONY DSC
SONY DSC

Hoge lichtopbrengst

Want de lichtopbrengst is door de diffractie (het afbuigen van een lichtgolf langs een ondoordringbaar obstakel) bij Fractions binnen groter dan je in eerste instantie zou verwachten. Het licht weerkaatst namelijk niet eerst op lamellen, maar valt rechtstreeks door de sleuven van Fractions in de kamer.

SONY DSC
SONY DSC

Slim ontwerp

Door het slimme ontwerp zijn de scharnierprofielen volledig lichtdicht en kunnen ruim 180 graden scharnieren.

De verschillende geïntregeerde magneten zorgen voor het vasthouden van de panelen in zowel open als gesloten situatie.

SONY DSC
SONY DSC

Moderne uitstraling

Door het gebruik van aluminium in plaats van hout hebben we meer vormvrijheid, dat zorgt voor een modern en strak product. Daar waar houten shutters veelal een koloniale sfeer met zich mee brengen, hebben fractions een totaal andere uitstraling. Daardoor staan Fractions vaak wel mooi in een interieur waar shutters niet bij passen.

SONY DSC
SONY DSC

Dun en onderhoudsvriendelijk

Aluminium Fractions zijn erg dun en kunnen daardoor zeer dicht bij het raam gemonteerd worden. Door dit dunne design zonder vlakliggende lamellen vangen ze ook weinig stof.

SONY DSC
SONY DSC

Scharniersystemen

Fractions zijn er zowel scharnierend als met een vouwrailsysteem. Door het slimme ontwerp zijn de scharnierprofielen volledig lichtdicht en kunnen ruim 180 graden scharnieren.

SONY DSC
SONY DSC

Traploze bediening

Met de vast aluminium schuifknop kunt u de Fractions traploos verstellen. Door de borstelgeleiding gaat dit soepel en ziet het er altijd netjes afgewerkt uit.

SONY DSC
SONY DSC

Magneetsluiting

Dankzij Neodymium supermagneten sluiten Fractions altijd perfect.

materiaal-Fractions_800x800
SONY DSC

Superieur Aluminium

Fractions zijn gemaakt van aluminium en dat biedt voordelen t.o.v hout:

 • Sterker
 • Sluit beter
 • Vochtbestendiger en UV-bestendiger dan hout
 • Onderhoudsvriendelijker, hout vergaart sneller vuil en stof
SONY DSC
SONY DSC

Verschillende Sleuven

U heeft de keuze uit sleuven met ronde, of met haakse hoeken. Deze sleuven zijn leverbaar in een hoogte van 20, 30 of 40mm. De uitlijning van de sleuven wordt voor elke fraction afzonderlijk afgestemd voor het mooiste resultaat.

SONY DSC
SONY DSC

Montage

Fractions kunnen zowel in-de-dag als 0p-de-dag gemonteerd worden.

SONY DSC
combineren rechts

Afmetingen

De panelen zijn 20 tot 50 centimeter breed en maximaal 3 meter hoog.

Scharnierend kunt u hiermee een totaalbreedte van 2 meter vullen. Met een vouwrailsysteem neemt dit toe tot 4 meter.

SONY DSC
FractionsRalkleuren_800x800

Kleuren

Fractions kunnen in vrijwel alle Ralkleuren gepoedercoat worden. Bovendien leveren wij ook een structuurlak welke extra krasbestendig is.

  Wij bellen u graag op!
  Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!